Kjartan Skjelde

Om Kjartan

Kjartan Skjelde er en prisvinnende kokk som driver to av de mest anerkjente restaurantene i Stavanger, Fish & Cow og Tango. Han er også kjent som programleder i Camp Culinaris og dommer i Masterchef. I 2003 vant han sølv i Norgesmesterskapet i kokkekunst, og var verdensmester og OL-vinner på kokkelandslaget i 2006 og 2008. Kjartan er aktuell med boka Smakfulle middager - grønt og saftig, og har tidligere gitt ut bøkene Kjartan Skjelde på 20 min, Verdens beste familiekokebok, og Verdens beste smoothier.

Som småbarnsfar er han opptatt av å fronte sunn, grønn og god mat, og kokebøkene hans inneholder oppskrifter som garantert faller i smak for hele familien.

Ta en titt på Kjartans bøker her:

Vil du gi ut bok hos Pullman Publishing? Vi er alltid på utkikk etter idéer, og hører gjerne fra deg.