Stappfull boklansering: Selma Ibrahim - Bare en venn

Ungdomsbok med viktig budskap

NRK-Super profil Selma Ibrahim lanserte nylig sin første bok, "Bare en venn". Her forteller hun om det såre, spennende og tilsynelatende umulige prosjektet det er å komme seg gjennom ungdomsskolen. Om det å føle seg alene, skamme seg over å ikke ha noen å snakke med og om frykten for hva som skjer dersom noen får vite at du ikke har det så bra. Men Selma forteller også sårt og ærlig om forelskelse, karakterer, den første kjæresten, å få mensen - og den ene vennen som kan gjøre en verden av forskjell.

Kjøp boken her

Suksessfull bokbad og panelsamtale til ettertanke

Under boklanseringen ble Selma bokbadet av skuespiller og programleder Ulrikke Falch. Her fortalte hun blant annet om hvordan det har vært å være forfatter for første gang, hvordan hun hadde det på ungdomsskolen og hva hun ønsker at boken skal betyr for både ungdommene og foreldrene som leser den.

Se utdrag av bokbadet her:

Panelsamtalen "Svikter vi ungdommen?" var det også stor interesse for.

Selma Moren fra Dagsavisen styrte samtalen mellom Bodil Houg (ombud for barn og unge Viken), Frida Marie Grande (samfunnsdebattant og SoMe-rådgiver), og Gisle Aghledal (journalist og programleder). De diskuterte blant annet hvem som er mobbere, og hva vi kan gjøre for å hjelpe ungdommer som sliter.

Se utdrag fra panelsamtalen her:

Bare en venn av Selma Ibrahim